Fevzi Çakmak İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin başta Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında ifadesini bulan temel amaçlarına bağlı olarak kanun ve yönetmeliklerde belirtilen niteliklerde insan yetiştirmek ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda temel bilgi ve becerileri kazandırmak. Eğitim alan tüm öğrencileri iyi bireyler olarak yetişmesini sağlamak

Misyon: Hedef kitlemize iyi bir insan,iyi bir vatandaş temel değerlerine sahip çıkarak uyum sağlayabilen, geleceğe ümit ve güvenle bakabilen fertler olarak yetiştirmek için, insani, ilmi, ahlaki, kanuni çerçevede eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.

Başarılar: Okulumuz 1910 gibi çok eski bir tarihte eğitim-öğretime başlamış bir kurumdur. Bu nedenle ilçemizin ilk okulu olma özelliğini taşıdığı için birçok başarının öncüsü olmuş bir okuldur. Okulumuz ilkokula dönüştürülmeden önce İlköğretim olarak hizmet vermekteydi. İlköğretim olarak hizmet vermekteyken okulumuzdan her yıl Fen, Anadolu Öğretmen Liseleri, Anadolu Liseleri ve Askeri Liselerini çok sayıda öğrenci kazanmaktaydı.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kfcakmak.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞI MAH.MEKTEBİ RÜŞDİYE CADDESİ NO1 CUMHURİYET MEYDANI KINIK/İZMİR

Yerleşim Yeri - KINIK-İZMİR

Adres - AŞAĞI MAH.MEKTEBİ RÜŞDİYE CADDESİ NO1 CUMHURİYET MEYDANI KINIK/İZMİR

Ulaşım İzmir Merkez´den her gün ilçemize ulaşmak mümkündür. İlçemize il merkezinden doğrudan ulaşabilmekte veya Bergama İlçemizde aktarma yapılarak gelinebilmektedir. Ayrıca ilçemize komşu bulunan Manisa ilinin Soma ilçesi de ilçemize yaklaşık 25 km uzaklıktadır. Bergama ve Soma ilçesinde sürekli olarak ilçemize toplu taşıma vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İzmir iline 120 km uzaklıktadır.Bergama ilçesine 20 km Soma ilçesine 25 km uzaklıktadır